Известие
Collapse
No announcement yet.
Странна миризма след спиране от движение
Collapse
X
-
...Ха кротнете се бе момчета....много навътре го взимате....и то виртуално!
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от viktorsterev Покажи съобщениеTRW ако го подкара на газ-спирачка и много бързо се опитат,от Textar и Ate нямам оплаквания,a Itn не бих сложил.В 99% от случаите майсторите не почистват супортите,а смазване на водачите е само мечта.
Накладките си ги сменям винаги самAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...Ха кротнете се бе момчета....много навътре го взимате....и то виртуално!
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеНе бих казал,че TRW ще свършат бързо ! Единствения им недостатък е ,че са "меки" и поради тази причина много бързо цапат джантите с черна прах. Но няма да свирят никога .Аз карам само с TRW отпред и Brembo отзад.Не казвам,че другите марки не са добри но това ITN го чувам сега за първи път.Моя съвет е ако наистина е от накладките ,ако няма голяма финансова възможност да вземе поне Brembo.Понеже TRW са по скъпи, а пък Ate са по скъпи и от TRW. Textar са сервизни накладки почти всички сервизи ги използват понеже са най евтиниAlfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
Първоначално публикувано от Pantheon Покажи съобщениеА... Глупости. Фики не ми пречи. Нека си лае. Много такива съм виждал.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26По-добре се виж с Бобби Големите топки, дет само за топки пише. Може пък да се изненадаш
А колегата с темата - стана ли вече ясно откъде ти мирише или си настъпил някое кучешко тафто, че тук се развихри една ....
От 2 дни почна да вдига 95 градуса. Днес като я запалих изкара бял/сивкав пушек. По миризмата... Мирише ми на нафта. Не съм наясно, но съм чувал, че белия пушек не е на добре. Само да уточня, че я запалих около 2 часа, след като беше загряла.
Comment
-
Първоначално публикувано от sollider Покажи съобщениеПо-запознатите колеги ще потвърдят (или отхвърлят), но белия пушек май се получава от изгаряне на антифриз. Ако е наистина това, не са на добре нещата.
Аз трябва да си отворя обща тема за всичко. То всичко тръгна едно по едно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДърпаш ръчната, включваш 5 и се опитваш да тръгнеш. Ако двигателят ти не глъхне и тръгне да гасне - съединител. Ще има и миризмаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеПрочети сага какви глупости си написал и обясни къде.
Ти сега преглед на всички постове ли ми правиш? Смотана работа на изритан от борда манипулатор
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЕ, едно НЕ съм изпуснал, мистър IQ
Ти сега преглед на всички постове ли ми правиш? Смотана работа на изритан от борда манипулаторLast edited by lordliness; d.m.y г., 08:21.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе знаеш какво пишеш. Това което си написал са пълни глупости. За това, че си позволи да ме заплашваш и изнудваш ще те гоня до дупка, мира няма да ти дам.
Comment
-
Алекс, инсталирай си някакъв софтуер за проверка на правописа, Microsoft Office Proofing Tools върши чудесна работа, съвместим е и с Google Chrome, и с Internet Explorer, а даже и с Microsoft Edge.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
Comment